Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Så som sommaren gjort chockcomeback i år så gör också Duo EKA sin return 🍓 Med musik, tolkningar och vänner bjuder Amanda Andréas och David Andréas in till konstgalleri Maralto som i år ligger precis intill vattnet på Smögen!

Sommarens första gästakt är ingen mindre än Kören Sindra och Blue House

Kören Sindra
Kören Sindra är en levande och gnistrande grupp som framför egna tolkningar av musik från Bowie, Laleh, Coldplay, Gärdestad m.fl.

Blue House
”Någon sa häromdagen att vår musik var rolig och mysig. En annan har kallat den för konstig men att vi måste fortsätta spela musik på vårt sätt. Musikmagasinet HYMN skrev att titelspåret på senaste EP:n Something New “andas harmoni och framtidstro”. Det gjorde oss glada!”

Blue House är Göteborgbandet som är döpt efter den lokala pizzerian, där ena halvan egentligen inte vill synas på bild och den andra älskar rampljuset. Musiken står i ett gemensamt centrum och beskrivs bäst som modern amerikana blandat med nu-folk. Den nyligen släppta musikvideon på singeln ”Something New” porträtterar vattendjur, senaste spelningen var på en båt och releasefesten hölls i en fullsatt Sjömanskyrka (Gbg). Med andra ord ser Blue House fram emot sommarens havsnära besök hos Duo EKA.

Helt enkelt en ljuvlig start på sommarens musikkvällar på Maralto!

Varmt Välkomna
Duo EKA