Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I traditionsenlig anda går denna träbåtseskader i vårt vackra Bohuslän av stapeln vid Smögens fiskeauktion onsdag den 25e juli, samling kl.14 med avfärd kl.15.

Vi går norrut via Sunnepinna i Hasselösund och Soten, visar upp oss i Hunnebo och hittar en holme för första natten. Sedan blir det Hamburgsund där en av deltagarna spelar i ett bluesbandet Bluesbury ”På Bônn” på torsdag kväll. Därefter blir det vikar, skär eller gästhamnar efter väder och tillgång.

Vi återkommer med vilka när vi spikat rutten lite längre fram, men så här ser det ut i korthet. Vill några landkrabbor hälsa på oss under färden får vi mötas upp där det passar.

Onsdag 25/7: Naturhamn
Torsdag 26/7: Hamburgsund ( Bluesbury spelar)
Fredag 27/7: Naturhamn ( ev stopp på Kalvö)
Lördag 28/7: Gästhamn
Söndag 29/7: Naturhamn
Måndag 30/7: Gästhamn
Tisdag 31: Naturhamn

Oklart hur länge vi håller på men vi gick söderut till Kornöarna förra året vilket var väldigt käckt. Så kanske vi vänder söderut redan under helgen, det får vi se.
Man kan givetvis haka på var man vill och avbryta när som helst; det är själva känslan att vara med, om så för en liten stund, som är grejen. Och så förstås att visa upp våra inoljade kärlekar och att umgås och ha skoj som räknas.

Så packa oljeställ, slå en pålstek och stäm gitarren så ses vi vecka 30!